12 Temmuz 2008 Cumartesi

pırlanta seçim kriterleri

pırlanta seçim kriterleri
Doğanın en nadide ve değerli armağanlarından biri olan pırlantanızı seçmek üzeresiniz. Pırlantanın kesilmemiş ve ham hali olan elmasın yaşı, tarihi, simgeselliği ve göz kamaştırıcı parlaklığı onu mücevherlerin en değerlisi ve anlamlısı haline getirmiştir.
Mücevher Okulu, pırlantaları tanımamızda ve seçmenizde size yol gösterecektir. Bu sayfa, pırlantanın karmaşık güzelliklerinin farkına varmanız ve size bilgi vermek, pratik önerilerde bulunmak için hazırlanmıştır. Bu sayede yaptığınız seçim size tam anlamıyla güven verecektir.
Her elmas eşsizdir ve sizin gibi tektir. Elmasın eşsiz serüveninin ve sizin için mükemmel olan pırlantayı bulmanın heyecanını yaşayabilirsiniz. Böylece siz de sonsuza kadar yaşayacak kendi mücevherinize sahip olacaksınız.
Pırlanta satın almak, sonsuzluğun bir parçasına yatırım yapmak anlamına gelir. Zamanın başlangıcından beri var olan, doğanın mucizesi olan pırlantayı satın almak özel bir alışveriştir.
Pırlanta alan her kişi, bütçesine göre alabileceği en iyi taşı arayacaktır. Doğanın yarattığı çeşitlilik sayesinde, her zaman zevkinize, bütçenize ve özelliği olan güne uygun bir pırlanta bulabilirsiniz. Eğer pırlanta nişan yüzüğü alacaksanız, en uygun fiyat kıstası olarak, bir ila iki aylık maaşınızın tutarını harcamayı düşünebilirsiniz.
Satın alacağınız pırlantanın sağlam bir yatırım olacağından emin olabilirsiniz. Çok ender bulunan nitelikleri sayesinde elmas binlerce yıldır hep aranılır oldu. Günümüzde de aynı istek ve değer azalmadan devam ediyor ve görünen o ki sonsuza kadar da böyle sürecek.
Harcadığınız rakam ne olursa olsun, aldığınız pırlanta yaşamınızın en derin duygusal yatırımlarından birini temsil edecektir. Pırlantanız nesilden nesile aktarılacak ve ona yalnızca maddi değeri için değil manevi anlamı için de değer verilecektir. Sebebi ne olursa olsun, bu önemli bir alımdır. O yüzden aceleye getirmeyin.
Pırlanta almanıza neden olan özel günü, bütçenizi ve mücevherin tasarımını birlikte değerlendirin. Pırlantanız sonsuza kadar yaşayacak.
Pırlantanızı sorularınıza cevap verebilecek zamana ve uzmanlığa sahip olan güvenilir bir kuyumcudan satın alın.
Arkadaşlarınızın önerilerini dinleyin.
Pazar araştırması yapın. Pırlanta çeşitlerini ve farklı tasarımları birkaç kuyumcudan bakıp, birbiriyle kıyaslayın.

Hiç yorum yok: