12 Temmuz 2008 Cumartesi

Aşkın mücevherleri pırlanta ve elmas

Aşkın mücevherleri pırlanta ve elmas
Yüzyıllardır mücevher, sevgiliye verilen hediyelerin başında gelmiş. Bugün de, aşkı ifade etmenin en geçerli yollarından biri. Sevgililer Günü, altın ve mücevher markaları için en önemli günlerden. Pek çoğu özel koleksiyonlar, setler hazırlıyor. İşte bu yılın alternatifleri. Tektaştan vazgeçemeyenlereGlitz’in Kutup Yıldızı adlı tektaş yüzük koleksiyonundaki ürünlerle iki tektaş pırlantanın üst üste kullanıldığı tasarımlar 14 Şubat için uygun. Nakit indirimi modelden modele değişiyor. Fiyatlar 415 ile 10.000 YTL arasında. Glitz’in İstanbul’da Nişantaşı, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Capacity ve Galleria alışveriş merkezlerinde satış noktaları var.Büyüleyici Kuzey Işıkları ByArt’ın özel koleksiyonu, adını benzersiz bir doğa olayından alıyor. Aurora Borealis (Kuzey Işıkları), yılda birkaç kez atmosferde oluşuyor ve izleyenleri büyülüyor. 40 yıldır mücevherat sektöründe faaliyet gösteren Marancı & Jam’in yarattığı ByArt markasının bu ürünleri İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Trabzon ve Konya gibi şehirlerde kuyumcularda satılıyor.Kavuşamayan aşıklaraHat sanatında iki göz ve bir elif ile çizilen Ah Minel Aşk, seven ama kavuşamayanları simgeliyor. Goldaş’ın aşk koleksiyonunun esin kaynağı da Ah Minel Aşk. Koleksiyonun bir versiyonunda kolye, küpe, yüzük ve bileklik var. İkinci versiyon ise yüzük, kolye ve küpeden oluşuyor. İlk versiyonda bileklik 257, yüzük 65, kolye 135, küpe 65 YTL. İkinci versiyonda yüzük 76, kolye 165, küpe ise 65 YTL.Bir marka, altı koleksiyonİtalyan mücevher markası Rebecca, tam altı farklı koleksiyon hazırlamış. Gençler için mesajlı Mon Amour, kırmızının ağır bastığı St. Tropez, çelik ve bronzun işlendiği Liberty, pırlantalı alyanslardan oluşan Luxury, erkekler için St. Barth ile Miami. Fiyatlar 100-1.500 YTL arasında değişiyor. Rebecca’nın İstanbul Bağdat Caddesi ile Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nde iki mağazası var. Nakit alışverişe yüzde 25 indirim yapılıyor. Ayrıca 12 taksitle de alışveriş yapabilirsiniz.
Yıldönümleri için ideal
Ion by Atasay’ın, Day Day adlı yüzüğünün üzerinde aylar ve günler bulunuyor. Evlilik yıldönümü, doğum günü gibi özel günler için ideal. Bu ay ve günler, yüzüğün üzerine lazerle yazılıyor. Çelik, pırlanta ve 18 ayar altın kaplamayla üretilen Day Day’in fiyatı 1000 YTL’den başlıyor. Kredi kartlarına 12 taksit yapılıyor. Atasay ayrıca Sevgililer Günü alışverişinde tektaş ve pırlantalı ürün alanlara indirim çeki hediye ediyor. Bu çek, tüm Atasay mağazalarında 15 Şubat-30 Haziran arasında pırlantalı ürünlerde yüzde 30 indirim sağlayacak. Ion By Atasay ürünleri İstanbul Tepe Nautilus, Maltepe Carrefour, Flyinn, Capitol, Atirus, Ankara Ankamall’daki satış noktalarında ve Atatürk Havalimanı, Akmerkez ve Galleria’daki Atasay mağazalarında bulabilirsiniz.Yeşil ve beyaz altın bir aradaSwarovski taşlarla süslü, yeşil ve beyaz altından üretilen bu yüzüklerin fiyatı 250-500 YTL arasında değişiyor. Jival’in satış noktalarında taksit de yapılıyor. En yakın Jival satış noktasını öğrenmek için: 0212 472 01 80 veya www.jival.com.tr.İlle de kalpli olsun diyenlere45 yıldır mücevherat sektöründe çalışan Tekin Seyrekoğlu, 14 Şubat için kalpli bir yüzük tasarladı. Yüzüğün üzerinde bulunan kalp, iki tarafa doğru zarifçe açılıyor. Nakit fiyatı 350 YTL. www.seyrekoglu.comSafirin pırlantayla birlikteliğiDe Beers tasarım yarışmasında ödül kazanan Naim Yelkenci Mücevherevi’nin 14 Şubat için hazırladığı koleksiyonda safir ve pırlantalarla kalp motifleri oluşturulmuş. Mücevherlerin fiyatı 800-5000 YTL arasında değişiyor. İzmir’deki Naim Yelkenci, nakit alışverişlerde yüzde 15, kredi kartlarında dört taksit yapıyor.
Yakut ve pırlanta bir arada
Naci Şenocaklı imzalı tasarımları sunan Diamond Mücevherat’ın kalpli yüzükleri, 18 ayar beyaz altın, yuvarlak kesim pırlanta ve kalp kesim yakut taşıyla hazırlanan versiyonu 4 bin 300 dolar. Quartz çelik ve safir cam kullanılarak hazırlanmış, 30 metreye kadar su geçirmeyen saatleri 350 dolara satın alablirsiniz. Diamond Mücevherat’ın İstanbul’da Suadiye, Akmerkez ve Nişantaşı mağazaları var.Oyuncaklı yüzüklerRoberto Bravo’da sarı ve beyaz altınla pırlantayı bir araya getiren yüzük ve kolyeler var. Şöyle bir aşk oyunu öneriyor Roberto Bravo: Büyük bir kutunun içinde yer alan dört kutudan birine saklanan mücevheri ilk tahminde bulanlar yüzde 100 seviyor anlamına geliyor; sonuncu tercihinde bulanları da zor dakikalar bekliyor! Bu kutularla satılan yüzüklerin fiyatı 638 YTL-6930 dolar arasında, Sevgililer Günü kolyesi ise 8.900 dolar. Roberto Bravo’nun İstanbul City’s ve Ankara Panora alışveriş merkezlerinde 2 mağazası, birçok ilde satış hoktası var.

Hiç yorum yok: